Webinar 60/70 jaren woningen

Onderwerp: Uitnodiging Webinar energiebesparing jaren 60/70 woning

Beste bewoner,

Op 15 juni om 19.30 uur organiseert de gemeente Hoorn in samenwerking met Duurzaam Bouwloket een Webinar. Dit is een online presentatie, speciaal voor bewoners met een jaren 60/70 woning en gaat over energiebesparing en comfortabel wonen. We organiseren deze Webinar omdat een bijeenkomst op locatie nu niet mogelijk is. Bent u benieuwd wat u kunt doen aan uw woning en wilt u deelnemen aan het Webinar? Dan kunt u zich aanmelden via www.duurzaambouwloket.nl/webinar-hoorn.

Stappenplan voor een energiezuinige woning Duurzaam Bouwloket heeft een stappenplan opgesteld om u op weg te helpen bij het verduurzamen van uw jaren ‘60/’70 woning. Dit plan beschrijft hoe u stapsgewijs het comfort, de kwaliteit en de energieprestatie van uw woning kunt verbeteren en hoeveel u daarmee kunt besparen op uw energiekosten. Ook geven zij handige bespaartips waarmee u snel energie en geld kunt besparen.

Tijdens het Webinar wordt er ook een aanbod gepresenteerd van diverse duurzaamheidsmaatregelen. Dit aanbod wordt in samenwerking met lokale bedrijven speciaal voor u aangeboden. Na afloop van het Webinar ontvangt u een hyperlink die verwijst naar de webpagina waar u zich kunt inschrijven.

Het programma

  • 19:30 uur Start Webinar en introductie
  • 19.35 uur Presentatie ‘Stappenplan verduurzamen jaren ’60/70 woning’
  • 20.10 uur Subsidies, financieringen, gratis telefonisch consult en actieaanbod
  • 20.15 uur Vragen en afsluiting

Het Webinar

Vanuit huis kunt u meekijken en luisteren naar de presentatie. Via de chatfunctie van het Webinar kunt u tijdens de presentatie en tot een half uur na afloop uw vragen stellen. Adviseurs van Duurzaam Bouwloket zitten klaar om uw vraag direct te beantwoorden. Om toegang te krijgen tot de link naar het Webinar moet u zich aanmelden. Dit gaat als volgt:

1. Ga naar www.duurzaambouwloket.nl/webinar-hoorn

2. Vul uw naam, e-mailadres, postcode en huisnummer in.

3. U ontvangt een bevestigingsmail met daarin een link die doorverwijst naar de website waar het Webinar wordt uitgezonden.